Szláv Intézet

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM * BTK

M E G H Í V Ó

Az MTA Doktori Tanácsa meghívja Önt

BIBOK KÁROLY

MTA doktora címre benyújtott

 

„Argument structure and syntactic alternation: From lexical representations to multiple argument realization and beyond”

című értekezésének 2021. április 28-án 10 órakor az MTA Zoom rendszerében tartandó online nyilvános vitájára, a 15/2020. (VIII. 17.) elnöki határozattal összhangban.

Az értekezés opponensei:

Ladányi Mária, az MTA doktora

Prószéky Gábor, az MTA doktora

Andor József, PhD

 

Az értekezés és a tézisek megtekinthetők http://real-d.mtak.hu/id/eprint/1231 honlapon.

Az online nyilvános vitában való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni és az online védés tájékoztatóját megtekinteni az Akadémia honlapján, a nyilvános vita meghirdetési felületén, az eseménynaptárban lehet.

Az online MTA doktori védésről hivatalos hang- és képfelvétel készül. Az online védésen részt vevők a regisztrációval tudomásul veszik, hogy az online nyilvános vitáról hivatalos információ nyújtására kizárólag az MTA jogosult, a résztvevők önálló hang- és képfelvétel készítésére nem jogosultak.

A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen is, a hozzászólást aláírásával vállalva – a védést megelőző nap déli 12 óráig a Doktori Tanács Titkársága tudományterületileg illetékes szakreferensének megküldve – észrevételt tehet.

 

Itt lehet regisztrálni 75 fő részére:

https://mta.hu/esemenynaptar